Dinnissen 2021 online voorjaarsbeurs

icon.highlightedarticle.dark Management
56 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Dinnissen 2021 online voorjaarsbeurs

2021 is tot nu toe een druk jaar geweest. Vorig jaar hebben wij de bouw van het eerste deel van onze nieuwe productiefaciliteiten voltooid. Sindsdien zijn daar talrijke verwerkingssystemen voor vele verschillende toepassingen gebouwd met gebruikmaking van de modernste productietechnieken en automatisering.

De deskundigen in onze R&D-faciliteiten zijn ook druk bezig geweest met het voortdurend testen van realistische scenario`s op onze apparatuur om onze klanten te helpen de antwoorden te krijgen die zij nodig hebben. Wij willen graag van deze gelegenheid gebruik maken om enkele van onze laatste machine-innovaties van dit jaar te presenteren:
* Een van de grootste Pegasus® Mengers, speciaal gebouwd voor de verwerking van babyvoeding (video)
* Een van de kleinste Pegasus® R&D Mengers, speciaal gebouwd voor chemische testdoeleinden
* Overzicht van onze slimme monstername systemen
* De unieke DIMA® kantelbare zakkenleegmachine

Nieuwe Machine innovaties

Pegasus® Batch Menger 3000
In de video op onze website presenteert Han Joosten, account manager bij Dinnissen, de Pegasus® Batch Menger 3000. Deze grote Pegasus® menger is speciaal gebouwd voor de verwerking van babyvoeding en kan 15 ton per uur verwerken. Bekijk de menger in ons productiecentrum terwijl Han de redenen achter het ontwerp uitlegt.

Pegasus® R&D Menger voor chemische testdoeleinden
Toen een klant vroeg om een compacte machine die kan worden gebruikt voor het testen van een zeer specifiek chemisch proces, ontwierp en bouwde Dinnissen een zeer speciale Pegasus® R&D Menger. Het proces betreft een product dat 24 uur in beweging moet worden gehouden, met exact 1 gram additieven, terwijl temperatuur en vochtigheid onder controle worden gehouden. Dit was geen gemakkelijke uitdaging.

Slimme monsternamesystemen
Wij innoveren deze producten voortdurend omdat wij geloven dat slimme monstername veel processen kan verbeteren. We denken dat we monstername naar een hoger niveau hebben getild. In de video op onze website toont Erik Peeters, account manager bij Dinnissen, hoe we dat gedaan hebben.

Kantelbare DIMA® Zakkenleegmachine
Deze kantelbare DIMA® zakkenleegmachine heeft een ergonomisch ontwerp en is zeer gemakkelijk toegankelijk voor reiniging, inspectie en onderhoud. De zakkenleger kan gemakkelijk door één persoon worden geopend, door eenvoudigweg aan een handwiel te draaien. Het gaat bijna moeiteloos

Neem contact met ons op
Bent u geïnteresseerd in één of meer van deze innovaties? Of benieuwd naar onze toekomstplannen? Neem dan gerust contact op met onze experts, of maak een afspraak met een van onze accountmanagers.

Article image of: Dinnissen 2021 online voorjaarsbeurs
Article image of: Dinnissen 2021 online voorjaarsbeurs
Article image of: Dinnissen 2021 online voorjaarsbeurs
Voorjaarsexpo 2021 icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Dinnissen 2021 online voorjaarsbeurs

Dinnissen Process Technology

Trusted by the best Bij Dinnissen zijn we er trots op dat we wereldwijd bekend staan om onze expertise, kwaliteitsproducten en innovatieve oplossingen op maat. We zijn nog trotser, dat onze klanten en medewerkers... Lees meer