Dieterle plaatst hef-kantelsysteem bij Iams Europe

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Dieterle plaatst hef-kantelsysteem bij Iams Europe
Article image of: Dieterle plaatst hef-kantelsysteem bij Iams Europe

Iams Europe in Coevorden is onderdeel van Proctor & Gamble en produceert voeding van uitgesproken hoge kwaliteit voor huisdieren. In de verpakkingsafdeling hanteer Iams zogenaamde combo’s. Dit zijn kunststof containers met een inhoud van 900 liter, circa 500 kg product. Voor handling van deze containers heeft DIETERLE een MUCKI hef- en kantelinstallatie geplaatst.

De installatie is geschikt voor toevoer met een heftruck en functioneert zowel handmatig als ook automatisch. Een dubbele ketting behoort tot de standaard levering, maar op verzoek van Iams zijn twee pneumatische sper veiligheidsvoorzieningen extra toegevoegd.

Dieterle GmbH (onderdeel van Jöst) is een Duitse firma in Dülmen-Buldern bij Münster en maakt sinds 1960 container hef- en kantelsystemen met Mucki als merknaam. De vertegenwoordiging van Dieterle voor Nederland is in handen van Jöst-Dieterle Nederland / Ed Bensink.

Geschreven door

Logo van:Dieterle plaatst hef-kantelsysteem bij Iams Europe

Joest Nederland

Joest Nederland Joest GmbH is meer dan 100 jaar gespecialiseerd in triltechnische oplossingen voor behandeling van bulkgoederen. Wereldwijd levert Joest machines en systemen voor transport, zeven, windziften, sorteren, doseren en thermische procestechniek.... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer