Detecteerbare kabelbinders van Elematic

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Detecteerbare kabelbinders van Elematic

De detecteerbare kabelbinders van Elematic kunnen geïdentificeerd worden door metaaldetectoren, röntgenapparatuur en door visuele inspectie. De kabelbinders zijn bedoeld voor toepassingen in de voedings- en farmaceutische industrie en andere verontreinigingsgevoelige branches waar detectieapparatuur wordt gebruikt.

Risico’s verminderen
Detecteerbare producten verkleinen de risico’s rond verontreiniging door vreemde stoffen in productiesystemen. Op deze manier helpen ze bedrijven te voldoen aan de HACCP-principes in de voedingsindustrie, de GMP-richtlijnen in de farmaceutische sector en de algemene ISO 9000 normen. De producten van Elematic worden onafhankelijk ontworpen, geproduceerd en getest om efficiënte en reproduceerbare metaaldetectie-eigenschappen te garanderen.

Elematic
Nedelko heeft het exclusieve distributeurschap van het merk Elematic. Elematic maakt onder meer kabelbinders, krimpkousen, isolatietapes en beschermkousen. Naast de kabelmontagematerialen is er een lijn pluggen en muurankers beschikbaar.

Informatie
Voor vragen of meer informatie over de detecteerbare kabelbinders van Elematic, bel 0180 64 54 00.

Geschreven door

Nedelko BV

Nedelko Veiligheid… Zorg voor beheersing van gevaarlijke situaties Nedelko is jouw vertrouwde partner en leverancier van onder meer veiligheidsoplossingen. Met meer dan 100 medewerkers en vestigingen in Nederland, België, Tsjechië en... Lees meer