Denios presenteert de nieuwste generatie vloeistofdichte opvangbakken

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Denios presenteert de nieuwste generatie vloeistofdichte opvangbakken

De nieuwe UltraSafe opvangbak van DENIOS is wereldwijd de eerste gecertificeerde diepgetrokken opvangbak voor opslag van gevaarlijke stoffen. De vormgeving voorziet in een 100 mm bodemvrijheid aan de lange zijden waardoor de opvangbak eenvoudig te verplaatsen is met de heftruck of pompwagen. De naadloos geproduceerde UltraSafe biedt een opvangcapaciteit van 240 liter. De afmeting, 1.300 x 825 mm, maakt de UltraSafe ook geschikt voor het plaatsen van een Europallet. Het draagvermogen bedraagt 850 kg.

Naast een gelakt stalen en een verzinkt stalen uitvoering is de UtraSafe ook verkrijgbaar in roestvast staal.

De productiemethode, waarbij het staal naadloos gevormd wordt middels een stempel en een matrijs, garandeert een bijzonder hoge stabiliteit. Bovendien zijn alle hoeken afgerond op basis van GMP kwaliteit, wat een extra hygiënisch voordeel biedt. Zowel de opvangbak als het opstelrooster zijn vervaardigd uit roestvast staal. De UltraSafe RVS is in het bijzonder geschikt voor de levensmiddelen- en farmaceutische industrie, researchcentra en laboratoria, waar aan de hygiëne zeer hoge eisen worden gesteld.

Geschreven door

Denios BV

Veilig omgaan met gevaarlijke stoffen is cruciaal om risico’s voor mens en milieu te reduceren. Integrale samenwerking met onze opdrachtgevers, een brede, unieke specialisatie en ervaren adviseurs bieden voor iedere situatie de veiligste oplossing. Lees meer