DENIOS op WOTS van 30 september t/m 3 oktober 2014

icon.highlightedarticle.dark Management
32 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: DENIOS op WOTS van 30 september t/m 3 oktober 2014

DENIOS is één van de deelnemende bedrijven aan de ”X-Pedition” veiligheidsroutes op de vakbeurs ‘World Of Technology & Science’ en nodigt u graag uit hieraan deel te nemen. De deelnemende bedrijven bieden een cluster van kennis, ervaring en innovatieve kracht en u kunt d.m.v. de routes uw bezoek aan WOTS zeer efficiënt indelen. Schrijf u daarom nu vast in voor een gratis bezoek aan de beurs en deelname aan de veiligheidsroutes.

X-Pedition: Process Automation, hal 11
Veiligheid is een cruciale factor in de bedrijfsvoering van de industrie. Dit thema staat centraal bij de X-pedition ’Veiligheid’ in de World of Automation, waarbij het traject ‘van gasleiding tot warmtewisselaar’ in beeld wordt gebracht d.m.v. een gratis app, die u downloadt met de link die u ontvangt na aanmelding voor de beurs. Succesvol ontwikkelen en realiseren van veilige installaties is vakwerk en door de route te volgen maakt u kennis met 6 professionals, ieder met een eigen specialiteit, waarbij veiligheid centraal staat.

X-Pedition: World Of Laboratory, hal 7 & 8
De X-pedition ’Veiligheid op het lab’ staat in het teken van het door de VN ontwikkelde Globally Harmonised System of Classification and Labelling GHS/CLP. De GHS-symbolen voeren u langs 8 deelnemers. U start bij DENIOS, waar een handzaam boekje voor u klaar ligt met een overzicht van de nieuwe GHS-symbolen die de WMS-symbolen vervangen, een vergelijking met de ADR-symbolen, verplicht bij het transport van gevaarlijke stoffen, en een compleet overzicht van alle H- en P-zinnen. Dan bezoekt u de stands van de andere deelnemers, die ieder aan u een vraag stellen. Beantwoordt u de vragen goed, dan ontvangt u na afloop een veiligheidscertificaat en een passend presentje.

Draag bij aan een waterput voor Bangladesh
Voor elke inschrijving voor de route via onze website doneert DENIOS € 1,– aan een schoonwaterproject voor een dorp in Bangladesh. Als u tijdens WOTS de DENIOS stand bezoekt wordt de donatie verdubbeld. Ons streefbedrag, om een nieuwe waterput te kunnen financieren, is € 1.000,–. De actie is op 5 juni 2014, World Environment Day, van start gegaan en past geheel bij onze uitgangspunten voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Een gratis vakblad!
Bezoek beide DENIOS-stands op WOTS en ontvang een jaar lang het vakblad Laboratorium Magazine, Technisch Weekblad, C2W, arbo» of Maintenance naar keuze. Per organisatie of afdeling neemt DENIOS de kosten voor uw abonnement 2015 op één van deze vakbladen voor haar rekening.

Geschreven door

Denios BV

Veilig omgaan met gevaarlijke stoffen is cruciaal om risico’s voor mens en milieu te reduceren. Integrale samenwerking met onze opdrachtgevers, een brede, unieke specialisatie en ervaren adviseurs bieden voor iedere situatie de veiligste oplossing. Lees meer