DENIOS-nieuws op de vakbeurs LabTechnology 2015

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: DENIOS-nieuws op de vakbeurs LabTechnology 2015

LabTechnology 2015
Dit evenement is de enige jaarlijks terugkerende vakbeurs voor professionals in het laboratorium. Heeft u beroepsmatig met laboratoria te maken of bent u anderszins geïnteresseerd in de nieuwste innovaties op dit vakgebied, kom dan op 7 of 8 oktober naar de Jaarbeurs in Utrecht. Als u zich registreert via de website van LabTechnology of van DENIOS dan is de toegang gratis. U investeert slechts tijd, maar daar krijgt u veel informatie en kennisverrijking voor terug.

Zoals u van ons gewend bent kunt u op de DENIOS stand B 01 kennis maken met onze innovaties. Dit jaar presenteren we onder andere de volgende noviteiten:
•De Q-Basic serie brandveiligheidsopslagkasten die sinds 26 juni 2015 gecertificeerd is conform de Amerikaanse norm FM 6050. Daarmee zijn ze de eerste brandwerende veiligheidskasten die zowel volgens de bekende Europese norm EN 14470-1 als ook volgens de norm FM 6050 van het Amerikaanse verzekeringsbedrijf en geaccrediteerde onderzoeksinstituut FM Global zijn goedgekeurd. Hierdoor voldoet de Q-Basic serie aan alle wettelijke vereisten, waar ook ter wereld. Dit type kast kan dus overal zonder beperkingen worden toegepast en is daarmee een wereldprimeur. Op de DENIOS stand is een brochure met meer informatie verkrijgbaar.
•Cleanroom approved nood-/ oogdouche combinatie: Voor INTEL ontwikkelde de Amerikaanse producent Haws een speciale nood-/ oogdouchecabine voor cleanroomtoepassing. DENIOS introduceert dit model nu op de Europese markt. Op LabTechnology kunt u er voor het eerst mee kennis maken.
•Unieke samenwerking gespecialiseerde laboratoriumleveranciers: DENIOS introduceerde de VARIO-Flow werkplek voor het laboratorium in 2008. Inmiddels wordt het systeem in vele laboratoria toegepast. Gaat dat ten koste van de traditionele zuurkast? DENIOS denkt van niet. Dezelfde vraag kan ook gesteld worden over een microbiologische werkbank. Drie toonaangevende fabrikanten steken de koppen bij elkaar. Het Finse Kojair als specialist van microbiologische werkbanken, S+B, al ruim 100 jaar de Nederlandse zuurkastenspecialist, en DENIOS, producent van het unieke VARIO-Flow systeem. Op LabTechnology 2015 presenteren de drie specialisten zich naast elkaar en hoe de combinatie voor u een duidelijke meerwaarde kan betekenen.

Bezoekt u LabTechnology 2015 op 7 of 8 oktober, neem dan een geprint exemplaar van dit bericht mee. Bij inlevering op de DENIOS stand ontvangt u het GHS info pakket gratis. Dit pakket bestaat uit een GHS poster met een duidelijk overzicht van de voorgeschreven GHS en ADR etikettering in vergelijking met de voormalige WMS symbolen, een handzame brochure over het GHS inclusief een uitgebreide lijst van H-, EUH- en P-zinnen, en een informatieblad over de PGS-15.

We begroeten u graag op de beurs LabTechnology 2015!

Geschreven door

Denios BV

Veilig omgaan met gevaarlijke stoffen is cruciaal om risico’s voor mens en milieu te reduceren. Integrale samenwerking met onze opdrachtgevers, een brede, unieke specialisatie en ervaren adviseurs bieden voor iedere situatie de veiligste oplossing. Lees meer