De vijf nieuwe ISO 7010-veiligheidspictogrammen al bij Brady

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: De vijf nieuwe ISO 7010-veiligheidspictogrammen al bij Brady

De Internationale Organisatie voor Standaardisatie (ISO) heeft 5 nieuwe ISO 7010-veiligheidspictogrammen gepubliceerd. De nieuwe pictogrammen zijn nu al verkrijgbaar bij Brady op kwalitatieve materialen voor optimale duurzaamheid in diverse industriële omgevingen.

5 nieuwe ISO 7010-pictogrammen
De nieuwe, uitgebreide ISO 7010-lijst met internationaal gepubliceerde veiligheidspictogrammen bevat nu een standaardpictogram voor noodhamers (E025), een verbodspictogram voor vuurwerk (P040), een pictogram dat tegenaan leunen verbiedt (P041), een verbodspictogram voor zwangere vrouwen (P042) en een pictogram dat waarschuwt voor een verstikkende atmosfeer (W041) in besloten ruimtes.

Verkrijgbaar op duurzame materialen
Brady volgt alle ISO-ontwikkelingen op de voet en biedt daarom nu al alle ISO 7010-veiligheidspictogrammen aan op kwalitatieve materialen om hun duurzaamheid te optimaliseren in uitdagende industriële omgevingen, waaronder omgevingen met hoge binnentemperaturen, chemische bedrijven, bedrijven met agressieve reinigingsprocessen en buiten- en offshoretoepassingen. Beschikbare kwalitatieve materialen zijn gelamineerd polyester, polypropyleen, aluminium, vinyl, verhard vinyl en fotoluminescente materialen.

Gebruik ISO-conforme veiligheidspictogrammen
Een eenvoudig veiligheidspictogram kan dure ongevallen op de werkvloer voorkomen als het goed zichtbaar is, de aandacht trekt en makkelijk te begrijpen is. Om de impact van veiligheidspictogrammen te maximaliseren heeft de Internationale Organisatie voor Standaardisatie de ISO 7010-norm ontwikkeld. Het is raadzaam om deze norm na te leven telkens een nieuwe site in gebruik wordt genomen of wanneer oude en vervaagde veiligheidspictogrammen vervangen worden.

Voorkom dure ongevallen met veiligheidspictogrammen.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:De vijf nieuwe ISO 7010-veiligheidspictogrammen al bij Brady

Brady

Wie eenmaal met BRADY gewerkt heeft, merkt dat de naam blijft kleven, net zoals haar labels. Want BRADY is de specialist op het vlak van labelling en identificatie. En dat... Lees meer