De temperatuur op aarde stijgt, maar vergeet de winter niet

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: De temperatuur op aarde stijgt, maar vergeet de winter niet

Vorstbeveiliging zorgt voor een probleemloze overdracht met parabolische en directionele antenne. Betrouwbare werking en weinig onderhoud zijn uw voordelen. Meer te weten komen.

Geef ijs en sneeuw geen kans op je antenne
Sneeuw en ijs op het antenne-oppervlak kunnen de zendprestaties verstoren en problemen veroorzaken, vooral op afgelegen locaties. Elektrische verwarming met hightech verwarmingsmatten is een beproefd en betrouwbaar, kostenbesparend middel om dit te voorkomen.

Antennefabrikanten en netwerkexploitanten getuigen van jaren en jaren van betrouwbare vorstpreventie met eltherm-verwarmingsmatten. Dit toepassingsrapport laat zien hoe en waarom. Verwarmingsmatten met geïntegreerde warmte-isolatie en met teflon geïsoleerde verwarmingselementen worden door middel van geprimede lijmvlakken op het antenne-oppervlak bevestigd. De afgewerkte matten worden vervolgens direct op de achterkant van de reflector aangebracht, wat zorgt voor een goede warmteverdeling. De speciale opbouw van de verwarmingsmatten is aangepast aan elk antennetype en ontwerp, alle diameters en maten, inclusief speciale oplossingen voor eindstations.

Technische voordelen:
* Effectieve en volledige warmteoverdracht
* De antenne wordt niet kromgetrokken wanneer de verwarming is ingeschakeld
* Constante zelfstabiliserende warmteprestaties
* Geen oververhitting in direct zonlicht
* Geïntegreerde isolatie, verminderd warmteverlies
* Energiezuinig
* Geen veroudering en prestatieverlies

Applicationreport icon.arrow--dark

Geschreven door

Huikeshoven BV

Huikeshoven specialist in electrische tracing, verwarmingselementen, doorstroom-,luchtheaters, ook ATEX. Werkt samen met gerenommeerde partners als Eltherm en Schniewindt en biedt al meer dan 50 jaar totaaloplossingen voor regelbare warmtevoorziening voor... Lees meer