De kwaliteit-variatie in het granuleerproces van recyclaat beperken

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: De kwaliteit-variatie in het granuleerproces van recyclaat beperken

Het in-line realtime inspectiesysteem is ook nuttig voor het granuleerproces van recyclaat, dat vatbaarder is voor vervuiling. Een belangrijke beperking bij het gebruik van gerecycled materiaal is de kwaliteit van het product en de variabiliteit van de kwaliteit; in-line realtime inspectiesystemen kunnen helpen de kwaliteit-variatie te beperken.

Het vision-systeem van Inspection Technologies is ontworpen om de zware omstandigheden bij de productie van kunststoffen te weerstaan, zoals hoge temperaturen, stof van flowing agents, abrasieve of corrosieve materialen zoals glasgevulde masterbatches en crosslinking agents. Inspection Technologies biedt drie groottes van systemen met verwerkingscapaciteit van 1 tot 9 ton/uur afhankelijk van systeem en toepassing.

Lees meer over de oplossingen van Inspection Technologies via de button “Artikel lezen”.

Artikel lezen icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:De kwaliteit-variatie in het granuleerproces van recyclaat beperken

SPS | Solids Process Solutions

Exclusief Agent voor België en Nederland van : Kubota Brabender Technologie GmbH 30 jaar samenwerking en specialist in volumetrisch en gravimetrisch dosering van poeders, vezels, pellets, granulaat, rework, snippers, gravimetrisch... Lees meer