De kosten efficiënte en kwaliteitsvolle grinding oplossing

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: De kosten efficiënte en kwaliteitsvolle grinding oplossing
Article image of: De kosten efficiënte en kwaliteitsvolle grinding oplossing

Tot voor kort legde Eirich vooral focus op kogelmolens. De MaxxMill® is bestemd voor de keramische industrie en industriële mineralen, terwijl de TowerMill gebruikt wordt voor het fijnmalen van ertsen. Door een overname heeft Eirich haar maaltechnologie uitgebreid met volgende machines.
► FluxxMill: horizontale kogelmolen geschikt om zeer slijtvaste stoffen te malen zonder verontreiniging met ijzer.
► TurboGrinder: impactmolen met geïntegreerde zichter geschikt voor het malen en gelijktijdig drogen van zeer kleverige stoffen.
► OrbitMill: centrifugale kogelmolen geschikt voor zachte en middel-harde stoffen. Natte stoffen kunnen ook gelijktijdig gedroogd worden.
► MaxxClass: dynamische lucht-zichter voor het afscheiden van poeders fijner dan 5 tot 400 µm of voor het afzeven van een kleine bandbreedte met behulp van een gepatenteerde meertraps luchtzichter.

Door dit breder productgamma kan Eirich nu in meerdere industrietakken de ideale oplossing aanbieden aan klanten, rekening houdend met hun specifieke maaltaak.
De keuze van het optimale maalsysteem heeft een grote invloed op de kwaliteit van het eindproduct en op de productiekost. Daarom beschikt Eirich over testmolens in hun labo’s, om maalsystemen op maat van de klant te ontwikkelen en af te stemmen.

Geschreven door

Lybover Recycling (BULK .ID)

BULK .ID (Lybover Recycling) is sterk in handling en separation van bulkgoederen. Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer