De Easyclean® schroeftransporteur van WAM Holland

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
37 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: De Easyclean® schroeftransporteur van WAM Holland

Voor transport van poeders of granulaten in de voeding, veevoeder en plastic industrie heeft WAM Holland een uitstekende geschikte schroef in haar programma, de Easyclean®. Deze schroef is kwalitatief hoog afgewerkt en ontworpen voor een snelle toegang voor inspectie of reiniging.

De ruimte tussen het schroefblad en de buitenpijp is maximaal 5mm, dat betekend minimaal restproduct en dit is met het reinigen ook een voordeel. Door middel van een eindplaat met klapbouten is het schroeflint in seconden bereikbaar, waarna het eenvoudig te demonteren is middels een “quick release” as-koppeling. Je trekt het lint er in zijn geheel uit zonder gereedschap.

De Easyclean® wordt geproduceerd van roestvast staal 304 of 316 en is beschikbaar in 6 diameters (114 tot 323mm). WAM Holland zorgt voor een professionele ondersteuning gedurende het traject. Handleidingen zijn via persoonlijke contact of via onze web portaal beschikbaar.

Kenmerken van de Easyclean®:

– Snelle koppeling van de schroefas en eindplaat
– Gladde oppervlakken (geen bouten en moeren aan de binnenzijde)
– Minimum speling tussen schroefblad en buitenpijp (max. 5 mm / 0,2 inch)
– Schroefkoppeling vervangt het traditionele eindlager
– Roestvast staal 304 of 316
– ATEX gecertificeerd (II 3 D C 135° C T4)

Geschreven door

Logo van:De Easyclean® schroeftransporteur van WAM Holland

WAM Holland BV

WAM Holland B.V. is uw partner voor het leveren van componenten en machines voor stortgoederen, slibverwerking, re-newable energy en afvalwater behandeling. WAM Holland maakt deel uit van de WAMGROUP, ontstaan... Lees meer