De BARTEC Ex LED handlamp laat u niet in het donker staan

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: De BARTEC Ex LED handlamp laat u niet in het donker staan

BARTEC heeft het leveringsprogramma uitgebreid met een explosieveilige oplaadbare LED handlamp, voorzien van robuuste maar comfortabele antislip behuizing en een hoge IP waarde (IP66).
Deze lamp blijft schijnen onder de meest extreme omstandigheden, zelfs bij temperaturen van -20°C tot +60°C.

De handlamp is gecertificeerd voor toepassing in alle explosiegevaarlijke omgevingen (zone 0/20, 1/21 en 2/22). U mag hiermee dus bijvoorbeeld direct controles uitvoeren in uw met gevaarlijke stoffen gevulde opslagtanks.

De handlamp is voorzien van LEDs van zeer hoge kwaliteit welke tevens zeer energiezuinig zijn.
Hierdoor bent u, in combinatie met de Lithium-ion accus, in staat om meer dan 6 uur onafgebroken gebruik te maken van de handlamp.
Waar andere handlampen u in het donker laten staan hoeft u deze handlamp dus niet tussentijds op te laden!

De handlamp wordt geleverd inclusief oplaadstation en is verkrijgbaar in een uitvoering met gesloten of open bevestigingshaak (draaibaar).

Het toepassingsgebied van deze lamp is zeer divers. Voornamelijk hulpdiensten zoals (bedrijfs-) brandweer en bedrijfshulpverleners zullen direct gebruik kunnen maken van deze lamp, maar ook voor chauffeurs van gevaarlijke stoffen of operators in een fabriek biedt deze lamp een aantal belangrijke voordelen.

Geschreven door

Bartec Nederland BV

BARTEC NEDERLAND b.v. is opgericht op 5 november 1979 en maakt deel uit van de BARTEC groep. BARTEC ontwerpt, produceert en levert een breed programma explosieveilige elektrotechnische componenten, explosieveilige schakelpanelen,... Lees meer