De ARC van Tallpack International

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: De ARC van Tallpack International

Tallpack International presenteert met trots de meest recente innovatie binnen het ringwikkelen: the Automatic Reel Changing (ARC). Tallpack International is gespecialiseerd in het ontwikkelen van stretchfolie wikkelmachines. De ARC is speciaal ontwikkelt voor productiebedrijven met een hoge capaciteit. Het automatische rolwisselsysteem verkort de tijd om rollen folie te wisselen. De hoge betrouwbaarheid en kwaliteit blijven onveranderd.

Al onze Tallwrapper Ringwikkelaars zijn uitgerust met een “Powered” pre-stretc-unit, waardoor het mogelijk is de folie tot 400% (1 meter wordt meer dan 5.1 meter). Dit betekent een besparing tot 40% op de verpakkingskosten.
Het wisselsysteem ARC is bechikbaar voor de modellen Tallwrapper RS6 (1 kop) en Tallwrapper RS8 (2 koppen).

Lees meer icon.arrow--dark

geschreven door

Logo van:De ARC van Tallpack International

Tallpack International

Tallpack. Secured. Sinds de oprichting in 1998 is Tallpack International actief op het gebied van intern transport, pallettransport en -handling en eindverpakkingssystemen. Kernactiviteiten zijn ontwerp, levering en onderhoud van omsnoeringsmachines, palletiseersystemen, palletwikkelmachines,... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer