De Airsweep nu verkrijgbaar met BSP draad

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: De Airsweep nu verkrijgbaar met BSP draad
Article image of: De Airsweep nu verkrijgbaar met BSP draad

De airsweep is een zeer effectief en kostenefficient hulpmiddel om de uitstroom van (moeilijk stromende) poeders uit onder meer silos, bunkers en hoppers te bevorderen, en gaat problemen als brugvorming, aangroei en ratholing adequaat te lijf. In bestaande installaties, bijvoorbeeld als deze verkeerd zijn gedimensioneerd is een airsweepsysteem zeer eenvoudig en tegen weinig kosten inpasbaar. Voor nieuwe installaties kan het airsweepsysteem veelal worden gezien als kostenefficienter alternatief voor de gangbare en conventionele systemen en biedt het tevens meer voordelen.
Airsweeps, een Amerikaans produkt dat door Rijkers Procestechniek B.V. wordt geïmporteerd, waren tot voor kort alleen maar leverbaar met Amerikaanse NPT draad. Vanuit de problematiek en certificering rond ATEX is het produktpallet voor de europese markt uitgebreid met airsweeps met BSP draad, zodat ook magneetkleppen voor ATEX omgeving kunnen worden gebruikt.

Tevens is de nieuwe website voor on-line. Deze website omvat de volledige produktinformatie en specificaties, alsmede uitleg en voorbeelden van toepassingen. Via een antwoordformulier kunt u specifieke vragen rond uw toepassing direct voorleggen voor een snel advies.
Klik op meer info hieronder.

geschreven door

Rijkers Procestechnologie B.V.

RIJKERS ontwerpt en bouwt betrouwbare installaties voor de procesindustrie, met name voor het mengen van vloeistoffen en poeders. Alle onderdelen voor deze installaties ontwikkelen we in huis. Denk aan systemen... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer