Covid-19 versnelt digitalisering

icon.highlightedarticle.dark Automatisering
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Covid-19 versnelt digitalisering

🇫🇷 Montrouge, Frankrijk
Volgens softwareleverancier beCPG heeft de Covid-19-pandemie de overstap naar digitale technieken bespoedigd, mede door de eisen die het thuiswerken ineens aan organisaties ging stellen. Veel bedrijven in de cosmetica- en voedingsmiddelenindustrie ondervonden tijdens de pandemie aan den lijve dat ze hun zaakjes digitaal niet goed op orde hadden.

Ineens werd pijnlijk duidelijk dat de informatie in de verschillende databases niet goed ontsloten bleek te kunnen worden, wanneer mensen op afstand gingen werken. De beproefde oplossing is volgens de leverancier software die de hele productlevenscyclus aan elkaar verbindt, zodat de FMCG-industrie de diverse databases met klanteninformatie, productinformatie en wettelijke voorschriften toegankelijk kan maken.

Teams die normaal op de werkvloer of op kantoor overleggen, kunnen dit dan ook plaatsonafhankelijk doen. Zo wordt het mogelijk de levenscyclus van een product van A tot Z te beheren, met inbegrip van alle wettelijke vereisten en de AVG-protocollen.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijven icon.arrow--dark