Coperion K-Tron komt met nieuwe generatie D5 weegschalen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Coperion K-Tron komt met nieuwe generatie D5 weegschalen

Recent heeft Coperion K-Tron de vernieuwde D5 weegschaal voor de LIW feeders gelanceerd. Hoewel het vorige model bekend stond om z`n ongeevenaarde nauwkeurigheid is toch gemeend de functionaliteit te verbeteren om aan de huidige en toekomstige eisen vanuit de markt te voldoen.
Het nieuwe ontwerp omvat een scala aan verbeteringen, waaronder een focus op hygiënische toepassingen , ook is de basis versie al Atex ii 3D Ex tc IIIC T60 ° C Dc IP65 uitgevoerd.

Samen met veranderingen in het productieproces omvat heeft het herontwerp verder verbeterde nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van de D5 schaal.
De nieuwe Coperion K-Tron D5 schaal is standaard beschikbaar in een roestvaststalen uitvoering, maar ook in een pharma design in een Ra 0,8 gepolijst oppervlak.

Ook zijn nu de designs van de standaard montagevoeten en het X-frame in een hygiënische ontwerp verkrijgbaar. Waar standaard geen oplossing biedt bestaat de mogelijkheid tot een tailormade design.
Het nieuwe ontwerp is volledig compatibel met het vorige model, waardoor vervanging in het veld gemakkelijk zal zijn en reserve onderdelen blijven onderling verwisselbaar.

Voor meer informatie kunt u onze ervaren specialisten benaderen en blijf daarmee op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het leveringsprogramma van Coperion K-Tron.

Geschreven door

Logo van:Coperion K-Tron komt met nieuwe generatie D5 weegschalen

Coperion NV

Coperion N.V. is een 100 % dochter van Coperion GmbH, de wereldwijde markt- en technologieleider voor compounderen, extruderen, materials handling, gravimetrisch doseren en bijbehorende service. Coperion is uw partner in... Lees meer