Compacte snel te reinigen apparatuur met meer functionaliteit en een hoge capaciteit. De vraag naar simpele, efficiënte en duurzame productietechnieken in de foodsector nemen hand over hand toe. Speciaal daarom organiseren Dinnissen Process Technology en Coperion op 6 en 7 november in Horst, het symposium Lean Food Processing Technology in Extrusion en Mixing. Centraal in het symposium staan de mogelijkheden die nieuwe technieken op het gebied van mengen en extruderen bieden, om kostenefficiënt en duurzaam te produceren. Het symposium is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij foodtechnology en vrij toegankelijk na inschrijving. Theorie en praktijk komt aan bod: na enkele lezingen zijn er twee korte bedrijfsbezoeken. Eerst aan Dinnissen Process Technology in Sevenum. Daarna aan Smood Smart Food in Horst, waar nieuwe technieken toegepast worden om nieuwe, gezonde en lekkere finger food zonder toegevoegde vet, suiker en zout te maken. Henri Michiels geeft uitleg over de technische innovaties. Het eindproduct kunt u natuurlijk ruiken, zien, voelen en proeven. Aanmelden en informatie Het symposium Lean Food Processing Technology in Extrusion en Mixing duurt 1 dag en wordt gehouden op dinsdag 6 en woensdag 7 november van 12.00 tot 17.30 uur. Deelname is gratis na inschrijving. href=http://www.coperion.com/foodprocessingtechnology class=pyl0>Klik hier voor meer informatie en/of aanmelden

Geschreven door