Coperion en Coperion K-Tron samen in de Benelux

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
44 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Coperion en Coperion K-Tron samen in de Benelux

Met ingang van 1 januari 2015 zal de Coperion-vestiging in Niel (BE) fungeren als het officiële Competence Center in de Benelux voor de Coperion K-Tron producten en diensten.

Wereldwijd is het integratieproces reeds ingezet in oktober 2013. Het beste van de beide organisaties is nu gecombineerd en geeft de afnemers ongekende mogelijkheden om gebruik te maken van de aanwezige kennis en ervaring van het uitgebreide productportfolio.

Met deze verandering in de Benelux zal nu vanuit Niel, ook voor de producten van Coperion K-Tron een goed opgeleid en ervaren team klanten adviseren over mogelijke oplossingen en daarbij de directe lijn met de fabriek gebruiken.

De vestiging in Niel is vanaf 1 januari 2015 uw contact voor:
Coperion K-Tron procesapparatuur.
Coperion K-Tron spares.
Coperion K-Tron retrofitting.
Coperion K-Tron service met door Coperion K-Tron gecertificeerde technici.
Coperion K-Tron service contracts.

Maak kennis met onze ervaren specialisten en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het leveringsprogramma van Coperion K-Tron.

Naast deze uitbreiding zal de vestiging in Niel het volledige programma van Coperion blijven voeren, zoals de activiteiten van Coperion Compounding & Extrusion, Coperion Materials Handling, Coperion Packaging en Coperion Components
Coperion N.V.

Geschreven door

Logo van:Coperion en Coperion K-Tron samen in de Benelux

Coperion NV

Coperion N.V. is een 100 % dochter van Coperion GmbH, de wereldwijde markt- en technologieleider voor compounderen, extruderen, materials handling, gravimetrisch doseren en bijbehorende service. Coperion is uw partner in... Lees meer