Constante vulling voor Simatek beker elevator

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Constante vulling voor Simatek beker elevator
Article image of: Constante vulling voor Simatek beker elevator

Simatek bulk systems A/S uit Denemarken, sinds 2004 exclusief vertegenwoordigd door Matec massagoed techniek, heeft een gepatenteerde product dispenser gelanceerd. Deze uitvinding is speciaal ontwikkeld om de capaciteit van de beker te verhogen.
Dit systeem kan eenvoudig toegepast worden op bestaande systemen en wordt aangestuurd door de elevator zelf en heeft daardoor geen externe krachtbron nodig.
De dispenser kan eenvoudig gemonteerd worden op alle laag gelegen horizontale delen van de elevator, onafhankelijk van de richting van de bekers.
Door een betere vulling van de bekers kan de algehele capaciteit worden verhoogd. Waardoor de snelheid van de elevator omlaag kan en zo de levensduur van de componenten omhoog gaat.
Om een juiste en gelijke vulling van de bekers te bereiken is het nodig om een frequentie regelaar te installeren. De snelheid van de bekers gaat daardoor omlaag wat uiteindelijk zorgt voor minder onderhoud en een langere levensduur.

Simatek Bulk Systems wordt vertegenwoordigd door MATEC massagoed techniek

Meer zien icon.arrow--dark

Geschreven door

MATEC massagoed techniek

30 jaar leverancier aan Nederlandse en Belgische industrie: – componenten en complete installaties tbv opslag, transport en handling van stortgoed, – big-bag handling, triltechniek, zeefmachines, schijventransporteurs, pneumatisch transport – specialist... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer