Consistente batches met Good Weighing Practice

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Consistente batches met Good Weighing Practice

Voorkom out-of-specificatie (OOS) fouten en voldoe aan alle procesvereisten. Hierdoor garandeert u dat alle wegingen nauwkeurig en accuraat zijn. OOS brengt namelijk de kwaliteit van producten in gevaar. Het kan zijn dat u niet aan alle wettelijke vereisten voldoet en daardoor loopt u het risico om inkomsten te verliezen. Met behulp van Good Weighing Practice™ voorkomt u dit.

Good Weighing Practice™ (GWP)
Good Weighing Practice™ is in 2007 opgericht door Mettler Toledo. Het is een gestandaardiseerde methodologie voor het veilig selecteren, kalibreren en bedienen van weegapparatuur. GWP™ zorgt ervoor dat al uw weegapparatuur voldoet aan de nauwkeurigheidsvereisten en kwaliteitsnormen zoals ISO, GMP en GLP. Het is geschikt voor nieuwe of bestaande weegapparatuur van elke fabrikant in elke branche.

Whitepaper
Deze whitepaper van Mettler Toledo laat u kennis maken met GWP™ en legt uit hoe het kan bijdragen aan een efficiënt beheer van al uw weeginstrumenten en –resultaten gedurende de levenscyclus. De volgende onderwerpen komen o.a. aan bod:
– strategie om meetfouten te reduceren
– meest voorkomende risico`s
– aanbevelingen over routinematig controleren van weegapparatuur

Download hier de whitepaper over GWP™ en zorg voor uniformiteit en consistentie.

Download whitepaper icon.arrow--dark

Geschreven door

Mettler-Toledo B.V.

Mettler Toledo is de marktleider op het gebied van industrieel wegen. Wij leveren hoogwaardige oplossingen voor wegen, doseren en afvullen. Ons assortiment bestaat uit o.a. weegplateaus, load cells, weegschalen, -bruggen... Lees meer