Complete toelevering van idee tot productie

icon.highlightedarticle.dark R&D
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Complete toelevering van idee tot productie

Glatt: Uniek in deeltjesontwerp
* Uw toegang tot innovatieve technologieën met interdisciplinaire knowhow en jarenlange expertise.
* Snelle concurrentie: extreem korte ontwikkeltijden voor nieuwe deeltjesontwerpen en naadloze schaalvergroting.
* Oplossingen op basis van uw behoeften: Gepersonaliseerde productieprocessen. Minimaal risico. Maximale flexibiliteit.

Onze ondersteuning voor het realiseren van uw producten en toegang tot innovatieve technologieën. Profiteer van extreem korte ontwikkeltijden voor nieuwe deeltjes- en productvormen zonder te hoeven investeren in eigen middelen voor het testen van technologie en personeel.
De lab- en pilottests in ons technologiecentrum zijn de snelste en meest betrouwbare manier om de haalbaarheid van uw product vast te stellenen proefhoeveelheden voor prestatie-evaluatie of marketing.
Vertrouw op de interdisciplinaire kennis van onze experts met jarenlange ervaring voor de modificatie en optimale combinatie van procesparameters. Zet uw investering op een veilige basis en minimaliseer uw risico`s met onze uitgebreide, interdisciplinaire engineering uit één hand tot aan de inbedrijfstelling van uw installatie.
Maak gebruik van onze contractproductie tot de start van uw eigen productie. Time-to-market van de eerste proef tot en met de overdracht van uw fabriek, afgestemd op de eisen van uw producten, dat is de uitdaging en ook onze dagelijkse vraag. Onze procesinnovatie en onderzoek en ontwikkeling stellen uw toekomst veilig. U heeft slechts één interface met deze unieke waardeketen en expertise: Glatt.

Meer zien icon.arrow--dark

Geschreven door

Glatt Ingenieurtechnik GmbH

Glatt is gespecialiseerd in intelligent deeltjesontwerp voor het genereren en functionaliseren van poeders en granulaten met gedefinieerde, instelbare eigenschappen. De focus ligt op deeltjes en poeders voor pigmenten, katalytische, keramische... Lees meer