Complete Solids community bij elkaar in Rotterdam

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Complete Solids community bij elkaar in Rotterdam

De vakbeurs Solids Rotterdam op 30 september en 1 oktober is het tweedaagse netwerkmoment van de stortgoedsector met technologieën over de be- en verwerking van vaste en droge stoffen. Kom op de hoogte van de laatste innovaties op het gebied van doseer-, weeg- en meetapparatuur, machine- en installatiebouw, afscheiders, zeven, filters en handling. En ontdek de ontwikkelingen uit de markt van de sectoren voeding en chemie via een praktisch inhoudelijke ingericht programma. Komt u ook?
In ieder geval zijn deelnemers van het eerste uur weer aanwezig in Rotterdam zoals o.a. AZO, Bienfait, Dinnissen, DMN-Westinghouse, Eskens Process Solutions, Gericke, Hosokawa Micron, Jongerius, Van Beek en VDL industrial Products.

Solids Rotterdam is onderdeel van de European Series
In 2015 staat Solids hoog op de Europese agenda, met maar liefst zes edities. De Solids European Series vinden plaats op strategische locaties binnen handbereik van de zee-of binnenhavens en andere bulkfaciliteiten. De komende tijd vindt de Solids series nog plaats in Rotterdam, Krakow en Dortmund.

Geschreven door

Easyfairs®

Informatie over Artexis Easyfairs Easyfairs en Evenementenhal zijn twee organisaties van moederbedrijf Artexis Easyfairs, die elkaar in 2016 hebben gevonden en besloten de krachten te bundelen. De missie van Easyfairs... Lees meer