Compacte verpakkingslijn van Coperion Packaging

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Compacte verpakkingslijn van Coperion Packaging

Om aan de hedendaagse verpakkingseisen te kunnen voldoen heeft Coperion een zeer compact design ontwikkeld van de zogeheten FFS (Form-Fill-Seal) machines.
Deze lijn onder de naam IBP 250 / 500 maakt het mogelijk om op een vloeroppervlak van 8.500 x 2.200 mm volautomatisch tot 500 zakken/uur te vullen en te palletiseren.
De apparatuur is zeer flexibel inzetbaar, onderhoudsvriendelijk en met name geschikt voor granulaire producten. Het doordachte modulaire ontwerp is standaard reeds rijk voorzien van functionaliteiten, maar ook eenvoudig uit te breiden met onder meer; automatische zelfreiniging, ionisator, automatische monstername, controle weging met automatische uitwerpfunctie (out of spec.)

Naast de uitgekiende IBP serie heeft Coperion een volledige programma om van bulk naar een passende verpakkingsoplossing te komen. Van standaard half automaat tot volledig automatische lijnen tailormade op uw specifieke verpakkingseisen.

Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs of bezoek ons op de Interpack van 8 – 14 in Düsseldorf. Hal 04 stand 4D57

Geschreven door

Logo van:Compacte verpakkingslijn van Coperion Packaging

Coperion NV

Coperion N.V. is een 100 % dochter van Coperion GmbH, de wereldwijde markt- en technologieleider voor compounderen, extruderen, materials handling, gravimetrisch doseren en bijbehorende service. Coperion is uw partner in... Lees meer