Compacte digitale vacuümmeter bij Induvac

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Compacte digitale vacuümmeter bij Induvac

Induvac b.v. levert een compacte digitale vacuümmeter in een bereik van 1600 mbar tot 1 mbar (abs). Het instrument weegt slechts 200 gram inclusief 9V batterij. De levensduur van de batterij bedraagt minimaal 5000 uur. Het piezoresistieve meetprincipe zorgt voor een hoge nauwkeurigheid van 0,3% van schaal. De drukeenheid is verder instelbaar in mbar, Pa, of Torr. Standaard is de min/max geheugenfunctie, waarbij de diepste vacuümwaarde vastgehouden wordt. De eigenlijke meetsensor is gefabriceerd van speciaal chemiebestendig keramiek.
Optioneel is de meter eventueel uit te breiden met diverse soorten aansluitflenzen, infrarood uitvoering, meetwaarde verzendbaar naar p.c., datalogger, en nog meer.
Het meetinstrument wordt al veel toegepast bij onderhouds- werkzaamheden aan vacuüminstallaties of pompen, verpakkingsmachines, analyseapparatuur en kan eigenlijk niet gemist worden op locaties waar vacuüm gebruikt wordt.
Induvac levert de meter voor slechts E 540,– tijdens de EASYFAIRS PPT FOOD/IMEFA beurs in s`Hertogenbosch.

Geschreven door

Induvac BV

Induvac is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van vacuümpompen-en systemen, (gas) compressoren, zijkanaalventilatoren, radiaal en centrifugaal ventilatoren, rootsblowers en (proces)filters. Behalve de verkoop van standaard producten verzorgt Induvac desgewenst... Lees meer