Chocolade vloeibaar houden met elektrische verwarming

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Chocolade vloeibaar houden met elektrische verwarming

Het is de taak van elektrische verwarming om chocolade op een homogene, vloeibare temperatuur te houden en dat zo te houden langs het hele transporttraject van container of vat tot de laatste verwerkingsstap.

Voor temperatuurgevoelige voedingsmiddelen biedt Huikeshoven diverse oplossingen om producten op juiste verwerkingstemperatuur te houden. Zo gebeurt het legen van de tankcontainer in bijgevoegde afbeelding bijvoorbeeld met verwarmde slangen.

Het succesverhaalicon.arrow--dark

Geschreven door

Huikeshoven BV

Huikeshoven specialist in electrische tracing, verwarmingselementen, doorstroom-,luchtheaters, ook ATEX. Werkt samen met gerenommeerde partners als Eltherm en Schniewindt en biedt al meer dan 50 jaar totaaloplossingen voor regelbare warmtevoorziening voor... Lees meer