CenTrax goes Down Under

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: CenTrax goes Down Under

Promet Mining & Metals is sinds 2018 onze dealer voor Australië. Medewerkers van het in Malaga, een buitenwijk van het West-Australische Perth, gesitueerde bedrijf hebben jarenlange ervaring met het optimaliseren van transportbandinstallaties. West-Australië is met dan 1000 actieve mijnen een belangrijk mijnbouwgebied op het zuidelijke halfrond.

Gedolven grondstoffen als ijzererts, goud en nikkel vinden dagelijks hun weg over verschillende transportbanden, die door hun zwaarte voor de nodige scheefloop kunnen zorgen. Het is dan ook niet vreemd, dat CenTrax op het zuidelijke halfrond een vliegende start kent. Zo zijn er alleen het eerste jaar maar liefst 110 belt trackers geleverd, waarvan 52 stuks geïnstalleerd in een nikkelmijn.

CenTrax en TBK Group wensen James Stamelos, directeur van Promet, en Raymond Gianoli, algemeen directeur van Promet, samen met hun team heel veel succes.

Geschreven door

Logo van:CenTrax goes Down Under

Centrax

Om scheefloop bij transportbandinstallaties te voorkomen bestaat er een structurele oplossing: CenTrax. Het CenTrax multi stuurrol systeem corrigeert scheefloop van transportbanden, zowel in het bovenpart als in het onderpart. Met... Lees meer