Case: zakken voor diervoeders automatisch verpakken

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Case: zakken voor diervoeders automatisch verpakken

Fransen Gerrits, een voederspecialist in het Nederlandse Veghel, was op zoek naar een efficiëntere manier om hun diervoeders in verschillende formaten en hoeveelheden te verpakken en te stapelen. Wij zorgden voor een moderne verpakkingslijn die volautomatisch werkt.

Voor wij aan de slag gingen bij hen, verpakten zij de zakken voor dierenvoeders nog voornamelijk handmatig. Maar zij wilden graag efficiënter en sneller te werk gaan.

We installeerden een volautomatische verpakkingslijn die start met het afwegen van de voeders in een nettoweger boven de automatische afzakmachine. De afgevulde zakken voor diervoeders worden uit de afzakinstallatie gebracht, gestapeld op pallets en klaargezet op kettingbanen voor transport naar het magazijn. Vooraleer de zakken op het pallet belanden, wordt een etiket geprint en op de bodem van de zak aangebracht.

Watch article videoicon.arrow--dark Lees meericon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Case: zakken voor diervoeders automatisch verpakken

Ausloos Verpakkingstechniek bvba

Ausloos Verpakkingstechniek levert verpakkingsmachines voor het afwegen en verpakken van poeders en granulaten in zakken, palletiseren en pallethandling. Afzakinstallaties voor openmond- en ventielzakken, FFS installaties voor vlakfolie en buisfolie. Palletiseermachines... Lees meer