Case van Ausloos: granen verpakken en palletiseren

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Case van Ausloos: granen verpakken en palletiseren
Article image of: Case van Ausloos: granen verpakken en palletiseren

BD Graan, een biologisch akkerbouwbedrijf, besloot twee jaar geleden om fors uit te breiden. Ze maakten van de gelegenheid gebruik om hun processen te optimaliseren en een nieuwe verpakkingslijn te installeren. Het doel? Hun granen vele malen efficiënter verpakken en palletiseren. Ausloos Verpakkingstechniek kwam met een oplossing op maat.

De uitdaging in dit verhaal was ongetwijfeld de verschillende soorten materialen die verpakt moesten worden in verschillende gewichten en formaten, en het feit dat de lijn gemakkelijk moest kunnen wisselen tussen producten. En aangezien het hier over voedingsstoffen gaat, is het ook belangrijk dat we contaminatie of vermenging van de producten maximaal vermijden.

Op onze website leest u hoe wij deze uitdaging aanpakten.

Meer zien icon.arrow--dark

geschreven door

Logo van:Case van Ausloos: granen verpakken en palletiseren

Ausloos Verpakkingstechniek bvba

Ausloos Verpakkingstechniek levert verpakkingsmachines voor het afwegen en verpakken van poeders en granulaten in zakken, palletiseren en pallethandling. Afzakinstallaties voor openmond- en ventielzakken, FFS installaties voor vlakfolie en buisfolie. Palletiseermachines... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer