Carolien Ansems nieuwe algemeen directeur Euro Manchetten & Compensatoren

icon.highlightedarticle.dark Management
182 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Carolien Ansems nieuwe algemeen directeur Euro Manchetten & Compensatoren

Kaatsheuvel – Euro Manchetten & Compensatoren start het nieuwe jaar met een nieuw hoofdstuk. Per 1 januari 2022 verwelkomt het bedrijf in flexibele verbindingen en luchttechniek Carolien Ansems als nieuwe algemeen directeur. Ansems volgt Walter van Loon op, eigenaar van Euro Manchetten, die het bedrijf in 40 jaar uitbouwde tot een toonaangevende, specialistische high tech-organisatie.

Met haar veelzijdige kennis en ervaring in bedrijfsvoering heeft Van Loon in Ansems de ideale partner gevonden om de volgende stap voor het bedrijf te zetten: het verder uitbouwen van innovatief maatwerk. Van Loon blijft zich op nieuwe, opkomende zakelijke kansen en uitdagingen richten.

Innovatief maatwerk
In deze volgende stap wil Euro Manchetten haar kracht, innovatief maatwerk, verder uitbouwen. Het bedrijft blijft streven naar het ontwikkelen van de meest nauwe aansluiting, beste verbinding en meest flexibele werking in zowel producten als samenwerkingen. Naast klantspecifieke oplossingen gaat Euro Manchetten zich nadrukkelijker profileren als toegankelijke kennispartner, waarin het bedrijf sterker zal belichten voor welke branches het een breed scala aan oplossingen biedt. Verder schaalt Euro Manchetten de eigen productielijnen op om zowel flexibiliteit in maatwerk, als het eigen productaanbod te verhogen.
“Euro Manchetten staat als een huis! Walter van Loon heeft een prachtig bedrijf neergezet. Met een stukje procesverbetering, gericht op ontwikkeling en innovatie, wil ik, samen met het team, het bedrijf niet alleen binnen de huidige markt ontwikkelen, maar ook nieuwe markten aanboren”, zegt Ansems.

Grenzen opzoeken en verleggen
Wat het bedrijf deelt met zijn klanten, is dat vooruitgang zich blijft versnellen en dat techniek het domein is, waarin vooruitgang tastbaar wordt. Daarom blijft Euro Manchetten grenzen opzoeken en verleggen. Om niet alleen alle verwachtingen, kwaliteitsnormen, veiligheidseisen en duurzaamheidsdoelen te halen, maar deze steeds weer te overtreffen.

Geschreven door

Logo van:Carolien Ansems nieuwe algemeen directeur Euro Manchetten & Compensatoren

Euro Manchetten & Compensatoren BV

Euro Manchetten & Compensatoren is dertig gespecialiseerd op het gebied van flexibele verbindingen en aanverwante producten. Speciaal voor de doelgroep solids is een productgroep opgericht onder de naam Surefit. Deze... Lees meer