Capanivo Niveauschakelaar voor solids van UWT

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
31 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Capanivo Niveauschakelaar voor solids van UWT

Nivotherm introduceert voor Nederland de nieuwe universele niveauschakelaar voor gebruik in vaste stoffen zoals poeders en granulaten zoals meel, suiker, granen, veevoeders, specerijen, melkpoeder, koffie, cacao, kalk, gips en zand. Het Duitse UWT is specialist in niveausensoren voor solids, bekend van de Rotonivo draaivleugel en de Vibranivo trilvork niveaumelders.
De Capanivo CN4000 is eenvoudig, betrouwbaar door actieve aangroeicompensatie en vriendelijk voor het budget, met een basisprijs vanaf €159,00 per stuk.
Er zijn 3 bouwvormen: compact, vaste verlengde uitvoering of met kabelverlenging. Procestemperatuur -40 tot +120°C, met optie tot +180°C.
Druk -1 tot +16 bar. Elektronica met relais of PNP contact, instelbare tijdvertraging, vooraf gekalibreerd dus makkelijke installatie. Geschikt voor stortgoed vanaf diëlektrische constante 1,6. ATEX stofexplosieveilige uitvoering geschikt voor zone 20/21. De compacte uitvoering met G1” BSP procesaansluiting heeft een automatische aarding in de schroefdraad zodat een losse aardkabel van behuizing naar silowand niet nodig is. De behuizing is leverbaar in kunststof of aluminium met polyester coating, beschermingsklasse IP66. De verlengde uitvoeringen zijn voorzien van een RVS of aluminium G 1 ½” BSP procesaansluiting.

Geschreven door

Logo van:Capanivo Niveauschakelaar voor solids van UWT

Lans Nivotherm BV

Lans Nivotherm levert niveausensoren voor stortgoed (niveauschakelaars en niveaumeters). Met de ruime keuze uit diverse meetprincipes bieden wij het juiste instrument voor uw toepassing. Niveauschakelaars: stemvork (Vibranivo), rotatieremming (Rotonivo en... Lees meer