Capacitieve niveauschakelaar

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Capacitieve niveauschakelaar

De capacitieve niveausonde serie DLS-27 van Dinel is nu ook beschikbaar in een ATEX uitvoering voor zone 0 ,zone 1, zone 20 en zone 21.

Deze sensoren zijn uitermate geschikt voor niveaubewaking van vloeistoffen en stortgoederen in bijvoorbeeld vaten, containers, silo’s en tanks. De sensor heeft een behuizing en elektrode van roestvast staal, traploze instelling voor de gevoeligheid en de hysterese, verwisselbare elektronica en led-indicatie. Verkrijgbaar in staaf en kabelelektrode in lengten van 50 mm tot 6 m, gecoat of ongecoat. De met FEP gecoate elektroden zijn met name geschikt voor klevende, agressieve of geleidende media.

Voorbeelden van media waarin de DLS-27 wordt toegepast zijn: schoon- en afvalwater, oliën, benzine, smeermiddelen, koelvloeistoffen, granulaat, deegachtige massa, houten schilfers, as, bestrijdingsmiddel, bloem, jam, graan, zout, dranken etc….

Geschreven door

Ebora Process Automation BV

Totaalleverancier voor pneumatiek, Instrumentatie en Appendages. Enkele merken die wij o.a. leveren zijn: Ari-armaturen, Asco Joucomatic, Bosch Rexroth, Burkert, Camozzi, FIP ChemX3, Dinel, EA, Endress + Hauser, Festo, FIP FlowX3,... Lees meer