Cadmes valt weer in de prijzen op Solidworks World

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Voor het tweede achtereenvolgende jaar heeft Cadmes de Elite VAR Award mogen ontvangen. Deze award is toegekend vanwege de hoge klanttevredenheid en wegens het veelvuldig verlengen van supportcontracten. Cadmes is de enige VAR in de Benelux die dit keurmerk mag dragen.

De Elite Applicatie Engineer Award is het resultaat van de certificering van Cadmes-engineers. Zij hebben alle SolidWorks-certificaten behaald. Hierdoor mag Cadmes zich tot nu toe nog als enige in de Benelux zowel CTSP (Certified Training and Support Provider) als CASP (Certified Advanced Services Provider) noemen.

Cadmes staat als Value Added Reseller in Europa in de Top-10 van 2007. Andere namen in deze top-10 zijn onder andere Axemble uit Frankrijk, SolidLine en DPS uit Duitsland en SW Russia.

SolidWorks World 2008, gehouden van 20-23 januari, is het grootste jaarlijkse 3D CAD-event ter wereld. Deze internationale gebruikersconferentie en expositie heeft meer dan 4.500 bezoekers. Zij noemen als speerpunten: training, de globale netwerkmogelijkheid en de toegang tot de laatste 3D CAD-technologie. ‘Inspired to design’ was dit jaar de slogan.

Cadmes, met vestigingen in Nederland en België, is leverancier van CAD/ CAM/ CAE en PDM-software en dienstverlener op het gebied van design, engineering, werkvoorbereiding en productie in de metaal- en kunststofindustrie.

Geschreven door

Cadmes B.V.

Lees meer