Cadmes opent vestigingen in Duitsland

icon.highlightedarticle.dark Management
36 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023

Per 1 april zal Cadmes ook actief zijn op de Duitse markt, met drie vestigingen in Pulheim, Löhne en Limburg. Wegens een steeds groter wordende vraag naar technologische kennis en de grootte van de markt, heeft SolidWorks Cadmes gevraagd of zij haar blikveld wil verbreden. De Duitse markt is een grote markt, waar nog veel kansen liggen voor SolidWorks en dus Cadmes.

“Wij zijn verheugd met het vertrouwen van SolidWorks in ons en de mogelijkheden die dit ons gaat bieden”, aldus Gerbert Thelissen, Algemeen Directeur Cadmes.

Samenwerking WDS GmbH
Cadmes zal de SolidWorks activiteiten overnemen van de huidige reseller WDS GmbH. WDS zal haar CAM activiteiten in Duitsland blijven voortzetten, dit vormt zo een ideale combinatie. SolidWorks Duitsland zegt over deze samenwerking het volgende: “SolidWorks Deutschland GmbH verheugt zich op een samenwerking met Cadmes. Vanuit alle opzichten zullen, voornamelijk de klanten hiervan profiteren. De know-how, het verwezenlijken van complexe projecten en het team van Cadmes dat over ruime ervaring beschikt zal een goede basis bieden voor de verdere toepassing van SolidWorks bij de huidige klanten van WDS.”

Cadmes Duitsland zal geleid worden door een regionaal team van ervaren engineers. Naast lokale trainingsfaciliteiten voor klanten in Duitsland, biedt het hen tevens een lokale helpdesk en support. Vanaf 1 april 2010 opent Cadmes GmbH haar deuren.

Geschreven door

Cadmes B.V.

Lees meer