BSP, de nieuwe feeder voor vrij-stromende vaste stoffen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: BSP, de nieuwe feeder voor vrij-stromende vaste stoffen
Article image of: BSP, de nieuwe feeder voor vrij-stromende vaste stoffen

Met trots presenteert S.T. Projects u graag de BSP feeder (Bulk Solids Pump).

Dit is een nieuwe, door K-Tron Soder ontwikkelde feeder. Onze partner K-Tron Soder is reeds vele jaren één van, zo niet de meest vooraanstaande fabrikant van doseer weeg technologie. Deze ontwikkeling onderstreept deze rol in de markt en combineert eenvoud, lage aanschafkosten en een opmerkelijke doseernauwkeurigheid met een schonende handling van vrij-stromende pellets, granulaten, flakes, poeders en brosse producten.

De BSP feeder is een bijzondere aanvulling op het huidige K-Tron pakket en op de componenten en complete systemen waarmee S.T. Projects u kan voorzien van hoogwaardige applicaties in al uw material handling en proces installaties. Graag informeren wij u uitgebreider over de BSP en andere toepassingen.

geschreven door

S.T. Projects BV

S.T. Projects uit Amersfoort is een organisatie opgebouwd uit medewerkers met meer dan 20 jaar ervaring, die hun sporen hebben verdiend in de Bulk-solids handling, proces-technologie en vloeistofprocessen. Door het... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer