Breekplatenspecialist in de run voor IndustrialSocialMedia Award

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Breekplatenspecialist in de run voor IndustrialSocialMedia Award

Breekplatenspecialist dankt het succes mede aan social media. Om onze ervaringen te delen met andere technische B-to-B bedrijven hebben we besloten mee te doen aan de IndustrialSocialMedia Award.

IndustrialSocialMedia Award
De Breekplatenspecialist is een van de bedrijven die deelneemt aan de IndustrialSocialMedia Award. Door de uitreiking van de award worden de mogelijkheden en voordelen van social media binnen de industriële wereld onder de aandacht gebracht.

Best in class social media company
Bedrijven kunnen zich nog voor de IndustrialSocialMedia Award aanmelden met een specifieke social media campagne of het overall social media gebruik. De vakjury, onder voorzitterschap van Nijenrodehoogleraar John Koster, selecteert uit alle inzendingen drie genomineerden op basis van de beoordelingscriteria, waaronder het gebruik van social media in de technische omgeving, concrete doelstellingen en integratie in marketing- en verkoopprocessen.

Drie genomineerden presenteren zichzelf tijdens een event dat IndustrialSocialMedia dit voorjaar organiseert. De vakjury bepaalt wie de winnaar van de eerste IndustrialSocialMedia Award wordt. De Nr. 1 mag zich een jaar lang best in class social media company noemen. Er wordt ook een publieksprijs toegekend. Hiervoor kan binnenkort worden gestemd op de Facebook-pagina van IndustrialSocialMedia.

Geschreven door

Logo van:Breekplatenspecialist in de run voor IndustrialSocialMedia Award

Hitma B.V.

Bij Hitma denken we graag met je mee. We begrijpen dat processen overal anders zijn. Daarom werken wij intensief samen om een technische oplossing op maat te kunnen bieden. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd de juiste producten of service ontvangt. Lees meer