Breekplatenspecialist helpt Oranje naar finale

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Breekplatenspecialist helpt Oranje naar finale

Iedereen die breekplatenspecialist Dick Verhoef volgt, weet dat hij voetbalfan is. Hij volgt de verrichtingen van het Nederlands elftal op de voet. Een voetbalactie voor het WK 2014 kon dus ook niet uitbleven. In 2012 tijdens het EK deelde Breekplatenspecialist nog ‘Oranje #breEKt door t-shirts’ uit. Aangezien deze shirts het Nederlands elftal niet veel geluk brachten, gooit Dick Verhoef het nu over een andere boeg. Breekplatenspecialist gaat zorgen voor collectief #WKgeluk.

Bonfim-geluksbandjes
De geluksactie van Breekplatenspecialist draait om oranje Braziliaanse Bonfim-gelukslintjes. Relaties ontvangen zo’n bandje per post. Hoe werkt het? Het Bonfim-bandje wordt om de pols geknoopt met 3 knoopjes. Bij iedere knoop mag een wens worden gedaan voor het Nederlands elftal. Zodra het armbandje versleten is en vanzelf van de pols valt, komen de wensen uit.

Bonfim-lintje voor #WKgeluk aanvragen
Bonfim-bandjes zijn er in alle kleuren van de regenboog. De kleur oranje staat voor geluk en laat dat nou precies de kleur van Breekplatenspecialist zijn en natuurlijk van het Nederlands elftal. Het kan dus niet meer stuk met dat #WKgeluk.

Mensen die geen Bonfim-bandje hebben ontvangen en wel aan de geluksactie willen meedoen, kunnen het lintje via onze website of per e-mail (zie links hieronder), of via Twitter (@Breekplatenspec) of Facebook aanvragen.

Braziliaans avondje uit
Maar wat is een WK zonder voorspellingen? Op onze website kan men voorspellen hoever het Nederlands elftal dit toernooi komt. Onder de goede inzendingen verloot Dick Verhoef een culinair Braziliaans avondje uit voor twee personen. Deelnemers kunnen hun voorspelling tot 13 juni 12:00 uur invoeren.

Volg actie #WKgeluk
Via de website en de sociale media houdt Dick Verhoef zijn volgers de hoogte van de WK-actie. Oranjefans kunnen ook hun #WKgeluk delen. Dat kan via Twitter en Facebook of door een foto te uploaden op de website. De origineelste inzending wint een WK-wedstrijdbal.

Watch article videoicon.arrow--dark Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Breekplatenspecialist helpt Oranje naar finale

Hitma B.V.

Bij Hitma denken we graag met je mee. We begrijpen dat processen overal anders zijn. Daarom werken wij intensief samen om een technische oplossing op maat te kunnen bieden. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd de juiste producten of service ontvangt. Lees meer