Breed seminarprogramma tijdens Solids Rotterdam

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Op 2 en 3 oktober zal Solids Rotterdam de Ahoy laten knallen met haar allesomvattende seminarprogramma, volledig verzorgd door IP&D en Bulk. Via deze weg introduceert easyFairs de inhoud van de seminars en kan een bezoek aan de beurs nog efficiënter ingepland worden. Het programma van 2 oktober zal de bezoeker naast een lading kennis, ook van een boel praktische tips voorzien.

IP&D presenteert in samenwerking met Solids en Bulk een uitgebreid workshop-/seminarprogramma in een aparte zaal in Ahoy. IP&D is een nieuw bedrijf bestaande uit onafhankelijke poeder- en droogexperts. Het door hun verzorgde programma is zeer compleet en het bijwonen van hun seminars en workshops een absolute must voor iedereen werkzaam in de wereld van vloeistoffen en vaste stoffen.
Op woensdag 2 oktober zullen gerenommeerde bedrijven hun kennis maar wat graag met de bezoeker delen. Op deze dag staan de volgende workshops en seminars gepland:

HB Group: Lucht ontvochtiging betaalt zich terug bij poeder torens, BioBase: Pilotplant voor snelle opschaling van duurzame processen, Rockwell Automation: Meer productiecapaciteit en betere kwaliteitscontrole door multivariabele procescontrole, Ystral: De praktijk van mengen en dispergeren.
Na een korte lunch gaat het programma verder met de workshops en seminars:
Pharma – ISPT: Duurzaamheid een driver voor innovatie? Overzichtspresentatie en workshop met industrie & brancheorganisaties, Sensus: Duurzame processen met inuline als voorbeeld, Foodprocessing – Wageningen UR: Droge scheidingsprocessen voor de productie van functionele plantaardige fracties.

Een bezoek aan de vakbeurs Solids Rotterdam op 2 en 3 oktober 2013 is, evenals de sessies van IP&D, onmisbaar voor iedereen die te maken heeft met de be- en verwerking, opslag en transport van vaste en droge stoffen. via . Volg Solids op Twitter of word lid van de LinkedIn Group om op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Easyfairs®

Informatie over Artexis Easyfairs Easyfairs en Evenementenhal zijn twee organisaties van moederbedrijf Artexis Easyfairs, die elkaar in 2016 hebben gevonden en besloten de krachten te bundelen. De missie van Easyfairs... Lees meer