Brabender Touch Screen bedieningspaneel Congrav OP 5

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Brabender Touch Screen bedieningspaneel Congrav OP 5

Brabender Technologie KG uit Duisburg, Duitsland, biedt de Touch Screen bedieningspaneel Congrav OP 5 als interactief operator-machine interface.

De Congrav OP 5 dient voor bediening van de “intelligente” Brabender gravimetrische doseerders met geïntegreerde regelmodules (Brabender veldbus systeem) ontwikkeld voor besturing zonder besturingskast. Max 32 gravimetrische doseerders zijn aan te sluiten op de bedieningsunit door slechts één enkele kabel.

Bediening is zeer eenvoudig door taal onafhankelijke en zelf verklarende tastvelden op het helder ingedeelde 6,5” kleuren tastscherm. Gebaseerd op Microsoft Windows, laat de display intuïtieve bediening en waarneming toe van het doseerproces.

Naast de inzet als zelfstandig bedieningspaneel op de werkplek kan de Congrav OP 5 functioneren in combinatie met een PLC met Provis visualisatie software. Voor aansluiting met een PLC is de OP 5 uitgevoerd met een Ethernet interface. Als alternatieve protocollen zijn Siemens RK 512, Profibus DP, Data Highway plus en Modbus RTU leverbaar. Andere protocollen op aanvraag.

Voor service en diagnose bij onderhoud via een PC, laptop of modem is de Congrav OP 5 voorzien van service interface.

Als accessoires zijn digitale en analoge uitbreidingsmodules (Brabender I/O Modules) leverbaar voor railmontage. Verbonden via seriële busverbinding en aangesloten op de bus interface, zijn hiermee extra digitale en analoge in- en uitgangen beschikbaar voor uiteenlopende functies.

Geschreven door

Logo van:Brabender Touch Screen bedieningspaneel Congrav OP 5

SPS | Solids Process Solutions

Exclusief Agent voor België en Nederland van : Kubota Brabender Technologie GmbH 30 jaar samenwerking en specialist in volumetrisch en gravimetrisch dosering van poeders, vezels, pellets, granulaat, rework, snippers, gravimetrisch... Lees meer