Brabender Technologie kiest Fiktech als partner

icon.highlightedarticle.dark Management Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Brabender Technologie kiest Fiktech als partner
Article image of: Brabender Technologie kiest Fiktech als partner

Brabender Technologie (Duisburg) behoort tot `s werelds toonaangevende fabrikanten op het gebied van dosering, wegen, lossen en het meten van materialen in bulk. In alle grote bulk-industrie zijn Brabender apparaten en systemen zijn onmisbaar geworden, bijvoorbeeld in de kunststof-, chemische, farmaceutische, levensmiddelen, diervoeders, reinigingsmiddelen, keramiek, glas-en bouwmaterialenindustrie.
Kortgeleden heeft Brabender besloten om te kiezen voor Fiktech als partner en toeleverancier voor diverse componenten. Bij de productieprocessen heeft Brabender te maken met het aankoeken van diverse stoffen in bunkers, weegtrechters, silo’s etc. Dé oplossing hiervoor is de fluïdisatieschijf type AF, welke eenvoudig is in te bouwen en m.b.v. perslucht wanden reinigt, product belucht en een vibrerende werking heeft. Een complete set is leverbaar, inclusief besturingsprint en elektro-pneumatische ventielen.
Een volgend project staat reeds op stapel, hierbij worden Vortex Koelers ingezet om de gevoelige elektrische en elektronische componenten in schakelkasten te beschermen tegen vocht, vuil en te hoge temperaturen.

Geschreven door

Fiktech B.V. - Productieoptimalisatie

Productieoptimalisatie, Luchtmessen & Vortex Schakelkast Koelers: FIKTECH – Fikkers Industriële Knowhow & Techniek – heeft ruim 40 jaar ervaring in het oplossen van technische problemen in praktisch alle industrieën. FIKTECH... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer