Brabender FlexWall ook voor hygiënisch doseren

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Brabender FlexWall ook voor hygiënisch doseren
Article image of: Brabender FlexWall ook voor hygiënisch doseren

Brabender Technologie KG, heeft haar FlexWall® doseerprogramma, die zijn voorzien van de flexibele paddle-activerende trog, verder uitgebreid met een “Food Design” en een “Sanitary Design”.

Deze uitvoeringen van FlexWall® doseerunits zijn gebaseerd op de succesvolle FlexWall®Plus serie en ontworpen in overleg met de EHEDG. Ze zijn geschikt voor het doseren van stortgoed onder hygiënische voorwaarden in de chemie-, pharma en voedingsmiddelenindustrie en voldoen aan de EHEDG-aanbevelingen, EG-richtlijnen en DIN-EN-normen.

In het nieuwe design zijn uiteenlopende combinaties mogelijk van materialen en uitvoeringsdetails zoals onder meer een SEW Aseptic aandrijving; RVS montageplaat en klemmenkasten; flexibele PU trog volgens FDA toegelaten; Tri-clamp verbindingen; etc. De uitvoering is per toepassing af te stemmen op de wensen van de eindklant. De doseerunit is verkrijgbaar in zowel enkel- als dubbelschroef uitvoering en zeer snel en eenvoudig demontabel voor een goede reiniging.

Alle doseerunits uit de FlexWall®- en Flexwall®Plus serie zijn verkrijgbaar als gravimetrische- of volumetrische doseerunit. Tevens is de volgens FDA toegelaten flexibele PU trog nu ook toepasbaar in ATEX II 1D, 2D en 3D.

Geschreven door

Logo van:Brabender FlexWall ook voor hygiënisch doseren

SPS | Solids Process Solutions

Exclusief Agent voor België en Nederland van : Brabender Technologie GmbH & Co KG 25 jaar samenwerking en specialist in volumetrisch en gravimetrisch dosering van poeders, vezels, pellets, granulaat, rework,... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer