Bomatech dubbeldekszeef met verstelbare doorlaat

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Bomatech dubbeldekszeef met verstelbare doorlaat

Bomatech uit Wijk en Aalburg heeft een zeefmachine ontworpen waarmee zowel te grove als te kleine delen uit de productstroom kunnen worden verwijderd.

Het bijzondere aan deze dubbeldeks machine is dat de beide zeefdekken onafhankelijk van elkaar in doorlaat kunnen worden versteld zodat zowel de grootte van het product dat door het bovendek alsook de fijnheid van product dat door het onderdek valt nauwkeurig kan worden bepaald.

Voor het verstellen van de doorlaat is een specifiek mechanisme ontwikkeld dat wordt aangedreven met elektromotoren waardoor het mogelijk is om de instellingen tijdens het in bedrijf zijn van de machine te wijzigen.

Indien gewenst kan de machine worden voorzien van magneetlinialen waardoor uitlezing van de doorlaat op afstand mogelijk wordt.

De zeefmachine is verkrijgbaar in verschillende capaciteiten en kan zowel in staal als RVS worden geleverd.

Voor export geldt dat de machine geleverd wordt via PRES International die de zeefmachine ook in het leveringspakket heeft opgenomen.

Geschreven door

Bomatech B.V.

Specialist in het ontwerpen, tekenen en bouwen van machines, productielijnen en fabrieken voor de voedings-, diervoeder- en recyclingindustrie. Onze missie is om onze opdrachtgevers te voorzien van de maximaal haalbare... Lees meer