Big-Bag lossystemen van WAM Holland: veilig en modulair

36 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Big-Bag lossystemen van WAM Holland: veilig en modulair

Als specialist in de stortgoedsector is WAM Holland vooruitstrevend als het gaat om efficiency en het terugdringen van kosten op gebied van handling en onderhoud.

Een mooi voorbeeld van effectieve productontwikkeling is de big-bag lossysteem type SBB. Dit lossysteem is specifiek ontworpen om productverlies, stofvorming of vervuiling te voorkomen en tevens is hij zo eenvoudig te installeren en te bedienen dat de handling minimaal is.

De uiteenlopende poeders en granulaten uit verschillende typen FIBC’s (big-bags) worden met een SBB probleemloos verwerkt. Het basismodel begint simpel maar kan uit worden uitgebreid naar modellen met een;

– in hoogte verstelbaar frame voor heftruck belading
– externe takel voor het beladen
– monorail voor installatie van een takel

Naast diverse opties als uitvoeringen in RVS 304 en 316, afzuigfilters, snijkruizen of een levensmiddelengeschikte afdichting is het systeem zo ontwikkeld dat er direct onder de uitloop bijvoorbeeld een schroeftransporteur, doseerunit of een draaisluis gemonteerd kan worden.

De installaties zijn uitstekend op elkaar afgestemd zodat stilstand geminimaliseerd wordt, zeker in de voeding en kunststofverwerkende industrie krijgen we positieve reacties.

Geschreven door

Logo van:Big-Bag lossystemen van WAM Holland: veilig en modulair

WAM Holland BV

WAM Holland B.V. is uw partner voor het leveren van componenten en machines voor stortgoederen, slibverwerking, re-newable energy en afvalwater behandeling. WAM Holland maakt deel uit van de WAMGROUP, ontstaan... Lees meer