BHS Sonthofen en AVA wijzigingen bedrijfstructuur

icon.highlightedarticle.dark Management
31 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023

Sinds de overname van AVA GmbH & Co. KG door BHS-Sonthofen GmbH in 2018 is intensief gewerkt aan de hergroepering en integratie van AVA. Met ingang van 01-01-2021 wordt onder de naam BHS-Sonthofen Process Technology GmbH & Co. KG

een business unit Process Technology opgericht die alle projecten met betrekking tot de procesindustrie zal uitvoeren. Het bestaat uit de filtratieafdeling van BHS-Sonthofen GmbH en AVA zodat alle projecten die te maken hebben met applicaties op het gebied van filtratie, mengen, drogen, reageren en verdampen vanuit één divisie behandeld wordt.
De AVA locatie in Herrsching (D) en contactgegevens van contactpersonen blijven geldig.

De service- en onderdelenafdeling wordt centraal via BHS-Sonthofen GmbH verzorgd. Met deze herstructurering wil BHS meer klantgerichtheid bereiken en capaciteiten bundelen. Tevens zal meer flexibiliteit en een grotere wereldwijde dekking mogelijk zijn.

Voor mengen, drogen, reageren en verdampen zal WinProcess uw contact blijven. Voor filtratietoepassingen zal Flottweg uw contact blijven waarbij beide vertegenwoordigingen nauw zullen samenwerken.

Geschreven door

WinProcess

WinProcess is een vertegenwoordiging van diverse ervaren leveranciers in de procesindustrie voor de Benelux Lees meer