Bezoek Solids Antwerpen op 19 & 20 oktober!

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Bezoek Solids Antwerpen op 19 & 20 oktober!

Met ruim 150 exposanten is vakbeurs Solids de enige vakbeurs specifiek voor de bulk- en stortgoedsector. Lees hier de top 3 redenen voor een bezoek aan Antwerp Expo op 19 & 20 oktober.

1. Ontdek alle innovaties en productoplossingen

De dynamische Innovations on Tour neemt u mee langs elf geselecteerde specialisten die op hun stand het innovatieve en onderscheidende karakter van hun product, dienst of toepassing voor de procesindustrie aan u presenteren. U vindt alle deelnemers aan Innovations on Tour met een symbool aangeduid op de beursplattegrond.

2. Ruim 150 deelnemers bedienen de complete sector

Alle vooraanstaande internationale partijen in de bewerking en verwerking van vaste en droge stoffen staan voor u klaar in Antwerp Expo. O.a. EBRO Armaturen, Fike Europe, Rotex Europe, Stanelle Silos + Automation GmbH, TBMA Belgium, AZO nv, J-Tec Material Handling, Roosjen nv, DMN-Westinghouse ontmoeten u graag.

3. Verdieping in uw vak via het Waste2Energy congres / ATEX Masterclass
Op woensdagochtend vinden er twee kennissessies plaats. Waste2Energy focust op het beheer van energie in de afvalsector. De ATEX Masterclass gaat in op richtlijnen voor stofexplosiegevaar. Aanmelden voor het programma kan door een e-mail te sturen naar Lisa Jansen {zie link hieronder}.

Uw toegangsbewijs
Solids is te bezoeken van 10.00 – 17.00 in Antwerp Expo. Professionals bezoeken Solids gratis bij voorregistratie met code 2044

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Easyfairs®

Informatie over Artexis Easyfairs Easyfairs en Evenementenhal zijn twee organisaties van moederbedrijf Artexis Easyfairs, die elkaar in 2016 hebben gevonden en besloten de krachten te bundelen. De missie van Easyfairs... Lees meer