Bezoek Mettler-Toledo op Maintenance 2012

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Bezoek Mettler-Toledo op Maintenance 2012

Op woensdag 18 en donderdag 19 april vindt de tweedaagse vakbeurs Maintenance plaats in Antwerp Expo te Antwerpen. Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan onze stand waar u kunt rekenen op de know-how van onze specialisten op het gebied van onderhoud en service. U vindt ons op standnummer A1013.

Maintenance biedt een totaalplatform aan waar exposanten hun bezoekers op de hoogte kunnen brengen van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van onderhoud en service. Graag laten wij u dan ook gedurende deze beurs kennis maken met de verschillende onderhoudscontractvormen en servicediensten die Mettler-Toledo u te bieden heeft.

Mettler-Toledo biedt voor elke situatie een onderhoudsvorm, afgestemd op uw persoonlijke behoefte. Van een eenvoudig kalibratiecontract tot een all-in service voor optimale zekerheid. Mettler-Toledo biedt niet alleen preventief en correctief onderhoud maar u kunt ook reken en op de kennis en expertise van onze specialisten. Mettler-Toledo denkt graag met u mee over de inventarisatie van uw werkomgeving om zo tot een maximale uptime te komen en biedt advies over de naleving van wet- en regelgeving. Tevens bieden we trainingen aan om uw werkzaamheden te vereenvoudigen en prestaties te optimaliseren.

MiraCal
Ook laten wij u graag kennis maken met ons nieuwe kalibratieprogramma MiraCal. Het vastleggen van de resultaten van een kalibratie vindt steeds vaker elektronisch plaats. Daarom biedt Mettler-Toledo de mogelijkheid om deze gegevens in een file op een USB-stick aan te bieden. Op die manier is het erg eenvoudig om de meetresultaten moeiteloos op te slaan en achteraf te traceren. Tevens zorgen de elektronisch vastgelegde werkprocedures en rapportages van MiraCal ervoor dat menselijke fouten geëlimineerd worden.

Geschreven door

Mettler-Toledo B.V.

Mettler Toledo is de marktleider op het gebied van industrieel wegen. Wij leveren hoogwaardige oplossingen voor wegen, doseren en afvullen. Ons assortiment bestaat uit o.a. weegplateaus, load cells, weegschalen, -bruggen... Lees meer