Bezoek A. Foeth B.V. tijdens ACHEMA 2018

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023

ACHEMA 2018 is de meest toonaangevende beurs voor de procesindustrie wereldwijd en vindt plaats in Frankfurt (Duitsland) van 11 tot 15 juni. Als de grootste Europese in- en verkoper van gebruikte procesapparatuur in het kwaliteitssegment, mag Foeth hier niet ontbreken. Wij nodigen u dan ook van harte uit om ons te bezoeken in Hal 5.1 bij stand D40.

Onze experts helpen u graag met het vinden van de beste procesapparatuur voor uw bedrijf. Wij hebben meer dan 4.000 artikelen op voorraad. Tevens zijn wij altijd geïnteresseerd in het kopen van goed onderhouden gebruikte machines, apparatuur of complete installaties welke niet meer nodig zijn voor uw productieproces.

Wij maken graag een afspraak met u op onze stand of op een andere locatie tijdens ACHEMA 2018. Om een afspraak te maken of voor meer informatie kunt u direct contact met ons opnemen.

Wij zien u graag bij onze stand D40 in Hal 5.1!

Geschreven door

Logo van:Bezoek A. Foeth B.V. tijdens ACHEMA 2018

Foeth

Foeth - Reuse to reduce! Foeth Sinds 1908 actief zijn wij actief in de in- en verkoop van gebruikte procesapparatuur in Europa. Met ruim 100 jaar ervaring zijn wij inmiddels de grootste dealer in Europa.... Lees meer