Beurs Victam International 2007: 8 t/m 10 mei in Jaarbeurs Utrecht

icon.highlightedarticle.dark Management Laatste wijziging: 8 mei 2023

De in 1964 opgerichte vakbeurs Victam International wordt elke drie jaar gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. De volgende editie is van 8 tot 10 mei 2007.

Deze vakbeurs trekt veel internatonaal bezoek: vorige editie was 65% van de bezoekers uit het buitenland afkomstig. Bezoekers uit circa 100 landen vonden de weg naar de Victam.

Oorspronkelijk gericht op bezoekers afkomstig uit de veevoederindustrie, heeft deze vakbeurs nu een veel breder bezoekersprofiel. Van de bezoekers aan de vorige beurs had 74% interesse in stortgoedtechnologie!

Veel toeleveranciers aan de stortgoed-branche zien het belang in van deze internationale vakbeurs. Op dit moment is al 60% van de beschikbare ruimte verkocht.

geschreven door

Victam International

The VICTAM events, held in Cologne and Bangkok, are the worlds’ largest and leading international exhibitions and conferences for the animal feed processing, grain milling & processing, ingredients & additives,... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer