Beurs K 2022 succesvol – Een terugblik

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Beurs K 2022 succesvol – Een terugblik

Bezoekers positief en optimistisch over de industrie – Zorgen over verzwakkende industrie weggenomen

SPS | Solids Process Solutions was van 19 tot 26 oktober succesvol aanwezig op de beurs K2022 in Düsseldorf dankzij talrijke geïnteresseerde bezoekers. De positieve stemming op de stands van Brabender Technologie, ECON, Bay Plastics Machinery en Inspec.Tech nam snel de zorgen weg die vooraf waren ontstaan door de verzwakkende industrie. Uit het brede assortiment van doseren, granuleren en inspecteren presenteerden de partners van
SPS | Solids Process Solutions diverse oplossingen.

Brabender Technologie
Toonde onder meer de FX FiberXpert feeder voor doseren van verstrengelde vezels en de vernieuwde DDSR20 en DSR28 schroeffeeders met roerwerk in OEB 5 uitvoering.

ECON
Demonstreerde 2x daags live haar PET Edition, de thermisch geïsoleerde EUP-onderwaterpelletizer in combinatie met de EWT-ontwateringsinstallatie en het geschakelde ECS-kristallisatie systeem. Hiermee wordt ca 35% kristallisatie bereikt. Tevens wordt door de lagere drukopbouw met de thermisch geïsoleerde dieplate, een lager acetaldehydegehalte van 30-40% bereikt direct na het granuleren. Dit lagere acetaldehydegehalte vermindert het energieverbruik in de processtappen die volgen.

Bay Plastics Machinery
Liet bezoekers kennis maken met haar custom-made brede programma van streng-granulatoren en toonde de kleine 25 mm lab-pelletizer BT25. Daarnaast toonden zij hun oplossing voor granuleren van strengen met meer dan 50% glasvulling.

Inspec.Tech
Liet bezoekers met eigen ogen zien hoe eenvoudig het is om op compacte wijze in-line en real-time pellets te inspecteren en te sorteren. Een oplossing die snel de ronde deed op de beurs wat resulteerde in menigtes mensen die vanuit het gangpad het systeem wilden aanschouwen.
———
Ondertussen bood de beurs niet alleen technische details, maar ook een aangename sfeer om persoonlijke contacten te leggen. Relaties uit België en Nederland waren op de verschillende stands aanwezig. Als agent en kennispartij biedt SPS | Solids Process Solutions haar buitenlandse partners de mogelijkheid dicht bij de klant te staan. SPS heeft namelijk een beter inzicht in de situatie van de klant en kan op korte termijn ter plaatse zijn. Namens onze buitenlandse fabrikanten willen we iedereen bedanken voor de belangstelling en het delen van hun uitdagingen. Wij kijken uit naar verdere samenwerking.

Bezoek onze website icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Beurs K 2022 succesvol – Een terugblik

SPS | Solids Process Solutions

Exclusief Agent voor België en Nederland van : Kubota Brabender Technologie GmbH 30 jaar samenwerking en specialist in volumetrisch en gravimetrisch dosering van poeders, vezels, pellets, granulaat, rework, snippers, gravimetrisch... Lees meer