BETE Dur-O-Lok ruimte- en gewichtbesparende flenskoppelingen

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: BETE Dur-O-Lok ruimte- en gewichtbesparende flenskoppelingen
Article image of: BETE Dur-O-Lok ruimte- en gewichtbesparende flenskoppelingen
Article image of: BETE Dur-O-Lok ruimte- en gewichtbesparende flenskoppelingen

De BETE Dur-O-Lok flenskoppelingen zijn overal toepasbare, lichtgewicht koppelingen ontworpen om standard ANSI flensen te vervangen. Het ontwerp van de Dur-O-Lok flenskoppelingen biedt een bedrijfszekere toepassing over een groot temperatuurbereik. Dur-O-Lok flenskoppelingen worden al geruime tijd in raffinaderijen toegepast en zijn door UOP goedgekeurd voor gebruik in CCRTM PlatformingTM, OleflexTM en SorbexTM proces eenheden, als ook in OptimixTM FCC voedingssproeiers. Natuurlijk kunnen ze ook in andere toepassingen gebruikt worden.

De superieure prestaties, geringe grootte en lager gewicht van de Dur-O-Lok flenskoppelingen geeft ze de voorkeurskeuze in vele toepassingen met pijpverbindingen.

Bekijk onze productpagina https://www.spraybest.nl/product/115/dur-o-lok-las-koppelingen voor alle voordelen en uitvoeringsvormen.

geschreven door

Logo van:BETE Dur-O-Lok ruimte- en gewichtbesparende flenskoppelingen

Spraybest Europe BV

Benelux importeur van : EXAIR slimme perslucht toepassingen zoals pneumatisch transport, industriële alleszuigers, blaasmonden en blaaspistolen. BETE industriële sproeiers voor bijv. sproeidrogen, stofbestrijding, brandbeveiliging en gaswassers. Tank- en siloreiniging met... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer