BETE Dur-O-Lok ruimte- en gewichtbesparende flenskoppelingen

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: BETE Dur-O-Lok ruimte- en gewichtbesparende flenskoppelingen

De BETE Dur-O-Lok flenskoppelingen zijn overal toepasbare, lichtgewicht koppelingen ontworpen om standard ANSI flensen te vervangen. Het ontwerp van de Dur-O-Lok flenskoppelingen biedt een bedrijfszekere toepassing over een groot temperatuurbereik. Dur-O-Lok flenskoppelingen worden al geruime tijd in raffinaderijen toegepast en zijn door UOP goedgekeurd voor gebruik in CCRTM PlatformingTM, OleflexTM en SorbexTM proces eenheden, als ook in OptimixTM FCC voedingssproeiers. Natuurlijk kunnen ze ook in andere toepassingen gebruikt worden.

De superieure prestaties, geringe grootte en lager gewicht van de Dur-O-Lok flenskoppelingen geeft ze de voorkeurskeuze in vele toepassingen met pijpverbindingen.

Bekijk onze productpagina https://www.spraybest.nl/product/115/dur-o-lok-las-koppelingen voor alle voordelen en uitvoeringsvormen.

Geschreven door

Logo van:BETE Dur-O-Lok ruimte- en gewichtbesparende flenskoppelingen

Spraybest

Wij zijn distributeur en groothandel binnen de industrie op het gebied van technische sproeiers, perslucht producten, druppelafscheiders en luchtturbines. Voor diverse toepassingen en industrieën binnen de BENELUX leveren wij maatwerk oplossingen om proces te optimaliseren. Lees meer