Bespaar en verduurzaam uw verpakkingsmaterialen

30 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Bespaar en verduurzaam uw verpakkingsmaterialen

Ladingzekering is een urgent thema voor fabrikanten. Dagelijks vinden ongelukken plaats door schuivende of afgevallen ladingen, of nog erger: door kantelende vrachtwagens. Gevaarlijke werksituatie, imagoschade en hoge economische kosten zijn het resultaat.

Hoe kan Tallpack International u hierbij helpen?
De Tallpack Stretchfolie Testmodule geeft inzicht in de werkelijk toegevoegde waarde van stretchfolie op de stabiliteit van de pallet. Wij onderbouwen dit met een duidelijk afleesbare meetwaarde. De testmodule vertaalt een onderbuikgevoel naar wetenschappelijke resultaten. Dat maakt het tot de perfecte methode om op uiterst betrouwbare wijze de stabiliteit van verschillende palletverpakkingen met elkaar te vergelijken. U ziet welke folie uit het Tallstrecth-assortiment het meest geschikt is voor uw lading. De meetresultaten worden vastgelegd in uw Pallet Stabiliteits Paspoort. Zo loopt u beduidend minder risico op transportschade en risico’s zijn aanzienlijk beter afgedekt.

De Tallpack Stretchfolie Testmodule geeft u in eerste instantie inzicht in de meest optimale verhouding tussen materiaalverbruik, stabiliteit en laagste kosten per verpakte pallet. Op die manier bespaart en verduurzaamt u direct uw palletladingzekering en voorkomt u negatieve inspecties.
Na de test blijven wij de stabiliteit waarborgen door het uitvoeren van periodieke kwaliteitsmetingen bij u op locatie.

-Mobiele testapparatuur op uw locatie (dynamische duurtest)
-Geen productiestilstand
-Verlagen: kostprijs per verpakte pallet en verpakkingsbelasting
-Verminderen afvalstromen
-Conform richtlijn: EUMOS 40509

Voucher:
directe besparing en verduurzaming verpakkingsmaterialen
Geen mooie verhalen en uitgebreide rapporten, maar een Pallet Stabiliteit Praktijktest op uw verpakkingslocatie conform de EUMOS-norm 40509.

Meld u aan met onderstaande voucher voor een gratis Pallet Stabiliteit Test op uw verpakkingslocatie in de BeNeLux t.w.v. € 650,00 via of bel naar onze Back Office Packaging Tel. +31 345 800 800 en plan direct een afspraak met onze adviseurs.

Watch article video icon.arrow--dark Download de voucher icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Bespaar en verduurzaam uw verpakkingsmaterialen

Tallpack International

Tallpack. Secured. Sinds de oprichting in 1998 is Tallpack International actief op het gebied van intern transport, pallettransport en -handling en eindverpakkingssystemen. Kernactiviteiten zijn ontwerp, levering en onderhoud van omsnoeringsmachines, palletiseersystemen, palletwikkelmachines,... Lees meer